Zorgboerderij

Wie zijn wij:
Wij zijn Marcel, Sylvia, Sebastiaan en Romy van Wees. Met het gezin de trotse eigenaars van Stalhouderij /Boerderij Willemshof, met de nieuwe tak (zorgboerderij) sinds mei 2021.

Zorgboerderij:
Een deel van onze koeienstal welke niet meer in gebruik is, hebben wij verbouwd naar een leefruimte als dagbesteding en andere doeleinden, zoals o.a. verjaardagen of vergaderingen. Vanuit de leefruimte kunt u een blik werpen in de koeienstal. Hier ontvangen wij ouderen, gehandicapten / andere zorg vragende doelgroepen.

Ons Doel:
De dagopvang is bedoeld om de mantelzorgers te ontlasten en deelnemers hun eigen welbevinden te vergroten. Waardoor een definitieve opname in een instelling voorkomen, dan wel uitgesteld kan worden.
Deelname aan activiteiten is op basis van persoonlijke voorkeur.
Sommige deelnemers vinden het alleen al prettig om rond te lopen op de boerderij, te genieten van de beesten, tuin en landelijke omgeving, terwijl andere deelnemers graag helpen met het bereiden van de warme maaltijd. Niets moet, alles is bespreekbaar.
Het is het belangrijkste dat de deelnemer zich prettig voelt.

Geïnteresseerd?
Voor het aanvragen van dagbesteding kunt u terecht bij een WMO locket in uw gemeente, daar kunnen ze u verder helpen met de aanvraag voor dagbesteding op onze zorgboerderij.

Wilt u eens een kijkje komen nemen op onze zorgboerderij? Maak dan gerust een afspraak met Sylvia of Romy van Wees, Wij leiden u graag rond.

Contact:
Sylvia van Wees: 06-13320540
Romy van Wees: 06-30322729

Openingstijden:

Maandag 9.00 – 16:00

Vrijdag 9.00 – 16:00

* inclusief reistijd naar onze boerderij